Thursday, May 21, 2009

Ep.3 Akhirnya... Terkena "teguran"

Salam. Ni yang normi nak kongsikan cerita...


Majlis Konvokesyen adik di IPTAA, Lipis
Selepas konvo, tuanku berangkat keluar dewan...


time ni tuanku dah jeling saya dan kamera kecik saya kot... ahak..

jeling lagi... hehehehe

Selepas snap gambar ni, tuanku terhenti di depan saya, terdiam beberapa saat, pandang tepat ke mata dan kamera serta bertanya... "kamera tu boleh pakai ke?" diikuti dengan gelak ketawa sekeliling.
Saya terpana juga beberapa saat, sambil tersenyum menjawab "boleh"..
Tuanku bertanya lagi.. "dari mana", saya jawab "kuantan", sultanah teruja bila saya sebut kuantan..
Then, soklan akhir, tuanku tanya "are you a lecturer or what?"..
Hmm... berkaitan soklan kedua, agaknya tuanku expect saya akan jawab Harian Metro atau mana2 surat kobar kot.. kekekekekekekeke.. Rupa2nya teacher jer... heheheheeheheheeeeeeeeeee............

2 comments:

Along Arman said...

salam kak normi..
template tu maybe owner die da ubah.. so sebab tu tak jumpa.. kecuali kak normi guna template yang blogspot ajer.. yg tu mmg senang la nak cari kod..

Normi Hj Abdullah said...

thanks along. nanti akak refer semula dengan along..